NBVJs ArbetshelgerNBVJs arbetshelger är ett utmärkt tillfälle för dig som är intresserad järnvägar, bussar, signalsystem och mycket annat att få utlopp för ditt intresse. Var med och känn på hur det är att jobba inom NBVJ på någon av våra arbetshelger. Vi träffas i Nora var tredje helg och arbetar med allt mellan himmel och jord. Vilka datum som är aktuella framgår av kalendern. Vad som pågår just nu kan du läsa om på respektive avdelnings sida.


Arbeten inne i en ångpanna.


Du behöver inga förkunskaper, alla är lika välkomna! Har du någon speciell yrkeskunskap som du tror kan vara till nytta för NBVJ? Tveka inte att säga till så hjälper vi dig att hitta rätt!


Spårriktning.


Drömmer du om att bli lokförare? Eller tågklarerare? Eller banarbetare? Eller något annat inom veteranjärnväg? Våra arbetshelger är ett utmärkt första steg, du lär dig känna dina blivande kamrater och du får en utmärkt grund för kommande utbildning.


Automatiken till ett vägskydd.


Det viktigaste med våra arbetshelger är att man trivs och har roligt tillsammans eftersom gemenskapen är en utav de viktigaste ingredienserna för en lyckad arbetshelg.


Trevliga måltider med god hemlagad mat är ett måste!


Låter det spännande? Tveka inte att kontakta oss på .


Foto: Mats Abramson och Jörgen Städje